Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 6 februari 2022 tot en met 28 december 2025. De eerstvolgende keer is op 10 december 2023 10:15

  • Locatie: Marnix College
  • Categorieën:
  • Toekomstige data:

We komen elke zondag in de aula van het Marnix college bij elkaar. De zaal gaat om 10:15 uur open zodat er tijd is om wat te drinken en bij te praten voordat de samenkomst om 10:30 uur begint.

Tijdens onze diensten laten we ons graag verrassen door de goedheid van God. We nemen de tijd om God te aanbidden, te luisteren naar getuigenissen of een preek en daaromheen kunnen er dingen gebeuren die de Heilige Geest aan ons duidelijk maakt. Iedereen is welkom, we nemen graag de tijd om je beter te leren kennen of om voor je te bidden. Na afloop van elke dienst zijn er mensen om mee te bidden, dit kan bijvoorbeeld zijn voor genezing, een profetisch woord, een bemoediging of een persoonlijke nood. Tijdens onze samenkomsten is er voor de kleinste kinderen (tot en met 3 jaar) Speelstad. Voor de oudere kinderen is er na de aanbidding een eigen programma. We willen de jeugd laten zien wat de liefde van God inhoudt, en ze vertrouwd maken met wie God is. Lees hier ook meer over de gang van zaken tijdens de samenkomsten.

Structuur van samenkomen
Om de visie en kernwaarden plek te kunnen geven hebben we de volgende structuur. Op de 1e en 3e zondagen is er een Eldad-brede samenkomst, waarin alle bedieningsteams meehelpen om als community een viering te hebben waarin alle facetten van het samenkomen zichtbaar zijn. Op de 2e en 4e zondagen zijn er andere laagdrempelige gelegenheden voor ontmoeting. Het maandschema is als volgt:

  • Eerste zondag: langere tijd van aanbidding, korte overdenking en viering van de Tafel met de Heer. Ook naar beschikbaarheid profetische expressie, uitreikende ministry. De kinderen aanbidden en vieren mee, ouders zijn beschikbaar om de kinderen te begeleiden, bij roulatie.
  • Tweede zondag: Encounter uurtje. Met elkaar gericht zijn op Jezus ontmoeten en ervaren, indrukken delen, elkaar bemoedigen en napraten.
  • Derde zondag: kortere tijd van aanbidding, langere overdenking, profetische activatie door het ministyteam. Ook is er SpelDad en Speelstad.
  • Vierde zondag: Koffiegesprek in communitygroep setting. Aansluitend op onderwijs, een preek, de actualiteit etc. Laagrempelig en kort format o.l.v. één van de communitygroepen. Er is gelegenheid voor communitygroepen om iets te doen met elkaar, maar niet volgens een vast schema.
  • Vijfde zondag – flexibel, bv. Gastspreker
Praktisch

We komen elke zondag om 10:15 uur bij elkaar in de aula van het Marnix College te Ede, Prins Bernhardlaan 30. Om 10:30 start de bijeenkomst echt. Let op: de ingang bevindt zich aan de achterzijde van de school.