In mijn vorige baan kreeg ik fysieke problemen. Mij werd gevraagd om voor 50% een kantoorfunctie te verrichten. Hier was ik erg blij mee. Na een half jaar kwam deze functie voor 100% beschikbaar. Tot mijn grote verbazing kreeg ik te horen dat ik niet in aanmerking kwam voor deze functie omdat ze iemand zochten met betere papieren en sterker nog, Mijn contract werd zelfs niet verlengd.

Die zondag daarop vertelde ik iemand in de kerk over mijn situatie. Hij zei dat het toch bijzonder was Hij en zoveel mensen om hem heen toch banen kreeg en hij bad voor mij voor werk en zelfs een betere baan. Diezelfde ochtend gaf iemand nog een getuigenis hoe hij door 2 bedrijven was gebeld omdat deze beide bedrijven hem graag wilden hebben.

De woensdag daarop werd ik gebeld door mijn manager. Hij vertelde mij dat een andere manager iemand zocht voor een functie die goed bij mij paste. Er waren meer sollicitanten maar ik mocht als eerste op gesprek komen.

Donderdag hoorde ik dat de keuze op mij was gevallen!! Dank U Jezus.

Binnen een week van ontslag naar een beter bij mij passende baan, met meer verdiensten en gelijk een jaarcontract.

Dank U Jezus, van ontslag naar een nog betere baan!! U zorgt nog beter voor ons dan wij ons kunnen voorstellen.