Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 4 november 2018 tot en met 9 januari 2022. De eerstvolgende keer is op 24 februari 2019 09:45

  • Locatie: Marnix College
  • Categorieën:
  • Toekomstige data:

We komen elke zondag in de aula van het Marnix college bij elkaar. De zaal gaat om 09:45 uur open zodat er tijd is om wat te drinken en bij te praten voordat de samenkomst om 10:00 uur begint.

Tijdens onze diensten laten we ons graag verrassen door de goedheid van God. We nemen de tijd om God te aanbidden, te luisteren naar getuigenissen of een preek en daaromheen kunnen er dingen gebeuren die de Heilige Geest aan ons duidelijk maakt. Iedereen is welkom, we nemen graag de tijd om je beter te leren kennen of om voor je te bidden. Na afloop van elke dienst zijn er mensen om mee te bidden, dit kan bijvoorbeeld zijn voor genezing, een profetisch woord, een bemoediging of een persoonlijke nood. Tijdens onze samenkomsten is er voor de kleinste kinderen (tot en met 3 jaar) Speelstad. Voor de oudere kinderen is er na de aanbidding een eigen programma. We willen de jeugd laten zien wat de liefde van God inhoudt, en ze vertrouwd maken met wie God is.

Praktisch

We komen elke zondag om 09:45 uur bij elkaar in de aula van het Marnix College te Ede, Prins Bernhardlaan 30. Om 10:00 start de dienst echt. Let op: de ingang bevindt zich aan de achterzijde van de school.

Opname van dienst

We nemen het geluid van elke dienst volledig op. Wil je een dienst achteraf beluisteren, kan dat. Je moet dan zelf zorgen dat je een USB-stick (of ander opslagmedium met USB) meeneemt, dan kunnen we deze in MP3 formaat daarop plaatsen.