Aanmelden voor nieuwsbrief Eldad Community

Leuk dat je op de hoogte wilt blijven van de activiteiten van de Eldad Community. Hier kun je je aanmelden voor de Eldad nieuwsbrief. Deze komt onregelmatig uit. We gebruiken je e-mailadres alleen voor dit doeleind (zie privacy). Als je het goed vindt, kun je ook je adresgegevens achterlaten voor in een adresboekje. Dit boekje delen we met de mensen die ook daarin opgenomen zijn.

Heb je ook Facebook en wil je lid worden van de (besloten) Eldad Facebook groep? In deze groep worden ook besloten activiteiten en andere relevante zaken die spelen binnen Eldad met elkaar gedeeld. Deze groep is bedoeld voor vaste bezoekers en deelnemers van Eldad. Vraag dan je lidmaatschap aan van deze groep, naast het aanmelden van de nieuwsbrief.

 

* verplichte velden

/

Adresboekje

Email Format

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, door op de link “Afmelden” hieronder te klikken of door contact met ons op te nemen via adres@eldad.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacy (www.eldad.nl/privacy). Door op “Aanmelden” te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden en stemt u ermee in emails van ons te ontvangen.

We gebruiken Mailchimp on onze emails te versturen. Door op “Aanmelden” te klikken, stem je er mee in dat je informatie wordt doorgestuurd naar Mailchimp voor verwerkting. Klik hier voor de privacy policy van Mailchimp.