Allereerst bedankt voor deze plek, Eldad, waarin ik en mijn vrouw even mogen schuilen en herstellen van een aantal klappen die we aan het verwerken zijn.

Tijdens gebed na de dienst gooide ik open dat ik twee tennisarmen had gekregen tijdens mijn werk. Na gebed werd het wel iets beter maar de kern ervan bleef. Wachtende op meer herstel werd het niet beter nadat ik betonnen stenen ging verplaatsen in mijn tuin. De dagen daarna werd de pijn soms erger. Dus ging ik de volgende week weer naar de mensen die bereid waren om te bidden na de dienst.  Tijdens dit gebed moment ervoer ik iets veranderen. Ik heb er verder geen aandacht eraan gegeven maar de volgende dag na dit gebed kon ik 60 betonnen stenen verplaatsen zonder een pijn van de twee tennisarmen. Dus ik ben ontzettend blij daarmee.

Verder vond ik het bemoedigend dat iemand een profetisch woord kon delen die ik al eerder had ontvangen waardoor het een bevestiging was dat God er nog steeds mee bezig was.

In ieder geval super bedankt!