Papa God pakte me bij de hand en nam me mee naar een mooi, schoon en wit verlicht plein en in het midden van dit plein zag ik een ronde fontein staan. Heel schoon en wit. In het water zag ik allemaal munten liggen. Glinsterend. Ik ging in de fontein staan, op de munten en de fontein als een douche over mij heen. Daarbij had ik ook de gedachten dat je altijd bloot onder de douche staat. Of ik nou ook daadwerkelijk bloot in de fontein stond weet ik niet zo goed meer. Deze fontein stond in ieder geval voor het schoongewassen worden maar ook voor transparantie. Nothing hidden.

Daarna zag in allemaal kinderen/volwassenen rennend en spelend om de fontein. Rondjes rennen, tikkertje… Ik moest ook denken aan het spel “omgekeerd verstoppertje”. Nog niet lang geleden had ik dit spel met mijn neefjes en nichtjes gespeeld. In plaats van dat iedereen zich gaat verstoppen en één iemand gaat zoeken, gaat één iemand zich verstoppen en gaat iedereen zoeken. Als je de verstopte persoon hebt gevonden dan moet je er heel stil bij gaan zitten. Totdat uiteindelijk iedereen bij de verstopte persoon zit.

Er waren een paar mensen in de zaal die een ontmoeting met papa God hadden en hierbij heel hard aan het lachen waren. Zelf ben ik niet zo van de heftige uitingen van de Heilige Geest. Ik word er vaak wat ongemakkelijk van. Nu ik tijdens mijn “Reis in het nieuwe Jeruzalem” omgekeerd verstoppertje aan het doen was, irriteerde het me een beetje omdat je juist stil moet zijn als je de verstopte persoon gevonden hebt. Ik deelde deze irritatie met Papa God en zei tegen Hem dat ze wat stiller moesten zijn. Op dat moment gingen ze ook een stuk zachter lachen. Een zacht lachje als van: “Hihih, we zitten hier lekker verstopt. Dichtbij Papa God!!