Zondag 29 mei: samenzijn in Driebergen

Mei heeft een vijfde zondag, geen standaard programma, dus het plan is om elkaar op een alternatieve manier te ontmoeten. We willen met elkaar wandelen in Driebergen en daarna op de hei wat drinken!

Om 10:15 uur verzamelen we bij het Marnix (voor het hek) en rijden we om 10:30 uur naar Driebergen. Het is ook prima om rechtstreeks naar Driebergen te rijden, dan ben je om 11 uur welkom bij de parkeerplaats bij Heidestein.

Heb je geen auto? Regel dan a.u.b. zelf een plekje bij iemand anders, of geef je vraag even door aan info@eldad.nl. Ook als je een plekje over hebt in de auto, laat het even weten, graag uiterlijk vrijdag 27 mei.

Om 11 uur verzamelen we/ komen we aan bij de parkeerplaats bij Heidestein. We wandelen dan ruim een kilometer via een leuk bospad naar de schaapskooi. Daar is ook een toilet. Zo’n 100 meter verder is de hei, waar we lekker kunnen zitten en wat drinken, spelen en kletsen.

Dus neem een kleedje mee, drinken (koffie/ thee/ fris) en je eigen beker en wat lekkers voor erbij. Leuk als je wat kan delen. En neem ook een spel of bal mee als je dat leuk vindt!

Routebeschrijving: zie afbeelding. Of typ op je navigatie in: Heidestein 2, Driebergen. Als je op de Arnhemsebovenweg rijdt, moet je alleen 1 pad later inslaan dan de navigatie aangeeft. Dat is een parkeerplaatsje aan de rand van het bos. (dus niet klein Heidestein) Er hangen dan wat ballonnen aan het straatbordje voor de herkenbaarheid.